Stenbukken

Stenbukken

Horoskop for uge 06

- Når nøden er størst, er der ingen hjælp at hente

Det, du gjorde i sidste uge, er dybt ulovligt! Vi kan desværre ikke være mere specifikke her, da mindreårige måske læser med, men du ved, hvad vi hentyder til. Politiet er på sporet af dig, så du kan lige så godt melde dig selv, hvilket måske kan hjælpe dig til at få en nedsat straf. Meld dig selv før fredag, da det ellers vil være for sent.

Jobmæssigt går det ikke så godt. Du vil i den kommende uge få valget mellem at gå ned i løn eller at skulle finde et andet arbejde.

Bandekrigen mellem HA og Black Cobras spreder sig undtagelsesvis til dit kvarter. Eftersom du er stenbuk, bryder du dig ikke om at blive fanget i krydsild mellem de to bander, så hold dig inden døre hele onsdagen.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.