Vægten

Vægten

Horoskop for uge 08

- Lykken står de andre bi

Som vægt bryder du dig ikke om at gå til tandlæge. Men der er desværre ingen vej udenom. Du vil i løbet af et par dage mærke en spirende tandpine, der kun bliver værre og værre. Vores supercomputer anslår, at der er 65 procents chance for, at du skal have foretaget en rodbehandling af tanden.

Da du var barn, glemte du at aflevere en bog på biblioteket. Nu har biblioteket endelig fundet frem til dig, og du vil modtage en regning på 756.404,25 kroner. Beløbet kan dog nedsættes med 87,25 kroner, hvis du afleverer bogen.

Ugen byder på store følelsesmæssige udfordringer, hvilket kulminerer når du tjekker ugens Lotto-kupon. Måske du bør tage noget beroligende, før du tjekker kuponen. Det viser sig nemlig, at du har alle de rigtige tal, og prognosen er også med dig, der er kun to vindere! Din glæde kender forståeligt nok ingen grænser, da du nu kan få betalt gammel gæld ud og samtidig se frem til en sorgfri tilværelse, i hvert fald hvad det økonomiske angår. Hvis du har taget noget beroligende, undgår du at få et slagtilfælde af bar glæde.

Det vil også være en fordel, hvis du har taget noget beroligende, så du nogenlunde fattet kan ringe til familie og venner og fortælle om dit held. Og det vil ikke mindst være en fordel, at du er medicinsk neddæmpet, når du opdager, at du har tjekket en gammel, udløbet kupon.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.