Skorpionen

Skorpionen

Horoskop for uge 12

- Du må tage det sure med det sure

Som skorpion kan du ikke lide at få en vindmøllevinge i hovedet. Du bør i denne uge derfor ikke komme nærmere end 200 meter fra vindmøller med løse bolte.

Du vil i løbet af et par dage mærke de første tegn på en kommende influenza. Sørg for at få købt ind, så du kan klare dig inden døre i en lille uges tid. Husk at købe kamille-te og suppe samt masser af papirlommetørklæder, toiletpapir eller andet brugbart til en løbende næse.

Venus og jomfruen står i en usædvanlig stærk konstellation for skorpioner sidst i denne uge. Vores computer beregner, at der er hele 95 procents chance for, at du vil møde den eneste ene i weekenden. Er du allerede gift, kan du godt begynde at finde skilsmissepapirerne frem.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.