Vandmanden

Vandmanden

Horoskop for uge 12

- Hvad der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere

Som vandmand kan du ikke lide at miste data på computeren. Husk at tage backup! Og så kan du måske lære ikke bare at klikke på sjove filer, som andre sender til dig.

Denne uge er gift for dit kærlighedsliv. Lås dig inde på toilettet indtil næste uge.

Ugens afslutning bliver absolut ikke sjov for dig. Vi kan desværre ikke komme med nærmere detaljer her, da vi ikke ønsker at give sarte sjæle mareridt. Men det vil være en god ide, hvis du tjekker dine forsikringer og ikke mindst, hvad de helt nøjagtigt dækker, så du ikke risikerer at opleve noget ubehageligt og så opdage, at forsikringsselskabet henviser til det med småt i din forsikringsaftale. Sørg for at få styr på forsikringerne inden onsdag i næste uge!

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.