Jomfruen

Jomfruen

Horoskop for uge 16

- Du skal passe på dig, mens du har dig

Sidst i denne uge vil Mars begynde sin indtrængning i jomfruen. Det betyder, at du som jomfru er ekstra gunstigt stillet karrieremæssigt. Hvis din arbejdsgiver eller en samarbejdspartner lægger an på dig, så giv efter - det kan betyde, at forfremmelsen er forestående.

Jobmæssigt går det ikke så godt. Du vil i den kommende uge få valget mellem at gå ned i løn eller at skulle finde et andet arbejde.

Du har tilsyneladende piratkopier på din computer, og med Neptuns placering i skorpionen er der forøget risiko for, at Microsoft og andre kommer efter dig. Slet straks programmerne for at undgå store bøder. Du kan dog opveje risikoen for opdagelse ved at gøre en god gerning, så alternativt kan du indsætte 5 kroner på konto 3306 4083573252.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.