Vandmanden

Vandmanden

Horoskop for uge 24

- Smil til verden, mens du stadig kan

Som vandmand bryder du dig ikke om at gå til tandlæge. Men der er desværre ingen vej udenom. Du vil i løbet af et par dage mærke en spirende tandpine, der kun bliver værre og værre. Vores supercomputer anslår, at der er 65 procents chance for, at du skal have foretaget en rodbehandling af tanden.

Denne uge er særlig velegnet til tanker om en ny karrieremulighed. Tag valget nu, inden andre tager det for dig!

Venus og jomfruen står i en usædvanlig stærk konstellation for vandmænd sidst i denne uge. Vores computer beregner, at der er hele 95 procents chance for, at du vil møde den eneste ene i weekenden. Er du allerede gift, kan du godt begynde at finde skilsmissepapirerne frem.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.