Vægten

Vægten

Horoskop for uge 43

- I morgen er der måske atter en dag

Sidst i denne uge vil Mars begynde sin indtrængning i jomfruen. Det betyder, at du som vægt er ekstra gunstigt stillet karrieremæssigt. Hvis din arbejdsgiver eller en samarbejdspartner lægger an på dig, så giv efter - det kan betyde, at forfremmelsen er forestående.

Tjek e-mailene i din indbakke ekstra omhyggeligt i denne uge. Hvis du får en e-mail fra en nigeriansk prins, bankmand eller enke, så svar endelig tilbage på mailen. Mens den slags e-mails normalt er svindel og humbug, så vil den, du modtager, være ægte. Selvom du muligvis skal sende penge for at få frigivet de lovede kontanter, så er det en lønsom investering!

Jobmæssig er det en skidt uge for dig. Chefen opdager, at du ofte bare går og fiser den af i arbejdstiden, så du kan roligt glemme alt om den ellers lovede lønforhøjelse.

Du slipper ikke for chefens fulde opmærksomhed i lang tid fremover, så du vil rent faktisk blive nødt til at lave noget i arbejdstiden. Måske det vil være en god ide at begynde at lede efter et nyt job - næste uge vil være et gunstigt tidspunkt for jobskifte, eftersom Venus der befinder sig i krebsens 9. hus.

Prøv at finde et job i en stor virksomhed, så er der større chance for, at du kan drive den af, uden at det bliver opdaget.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.