Tyren

Tyren

Horoskop for uge 04

- En god latter forlænger livet, ha!

Som de fleste andre tyre kan du godt lide musik, pas dog på, at du ikke bliver for opslugt af musikken i den kommende uge, så du ikke hører dørklokken. En gammel ven, som du ikke har set i en række år, vil opsøge dig for at betale en gammel gæld, og åbner du ikke døren, hører du aldrig fra vennen igen.

Tjek e-mailene i din indbakke ekstra omhyggeligt i denne uge. Hvis du får en e-mail fra en nigeriansk prins, bankmand eller enke, så svar endelig tilbage på mailen. Mens den slags e-mails normalt er svindel og humbug, så vil den, du modtager, være ægte. Selvom du muligvis skal sende penge for at få frigivet de lovede kontanter, så er det en lønsom investering!

Merkur er på vej ind i vandmandens hus samtidig med, at Venus er placeret på kvadratet til jomfruen. Det er en usædvanlig konstellation, der har direkte betydning for din økonomi. Du behøver således ikke at tænke på at betale boligudgifter de næste mange måneder. Betaling bliver ikke aktuel igen, før Merkur atter forlader vandmandens hus, og det sker først om syv måneder. Forudsigelsen er ret sikker, men der er lidt usikkerhed om årsagen. Hvis kometen Hale-Bopp passerer gennem jomfruen, vil du modtage et brev om, at en ukendt onkel i USA har betalt samtlige dine boligudgifter for de næste syv måneder. Hvis kometen i stedet passerer gennem vædderen, vil du modtage en meddelelse fra fogeden om en udsættelsesforretning.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.