Skorpionen

Skorpionen

Horoskop for uge 14

- Livet er farligt, man kan dø af det

Det, du gjorde i sidste uge, er dybt ulovligt! Vi kan desværre ikke være mere specifikke her, da mindreårige måske læser med, men du ved, hvad vi hentyder til. Politiet er på sporet af dig, så du kan lige så godt melde dig selv, hvilket måske kan hjælpe dig til at få en nedsat straf. Meld dig selv før fredag, da det ellers vil være for sent.

Du skal snart igennem en hård tid, men lad være med at fortvivle. Der er udsigt til en forbedring i løbet af nogle måneder, eftersom solen til den tid vil træde ind i vædderen, og det varsler lysere tider. Det ser således ud til, at du vil få nedsat din straf, så du kan nøjes med at afsone halvdelen af din dom.

Du ringer til dyrlægen for at få aflivet en hund, du har fundet påkørt på landevejen. Men du kommer til at trykke forkert, og kommer i stedet igennem til Kurt Westergaard. Din snak om at få aflivet køteren falder ikke i god jord hos PET, så det er ikke indbildning, når du nu føler, at nogen følger efter dig. Pas også på, hvad du siger i telefonen.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.