Tvillingerne

Tvillingerne

Horoskop for uge 18

- Du må tage det sure med det sure

Som tvilling kan du godt lide at vinde i lotto. Og vi har godt nyt til dig: Du vil vinde en af hovedpræmierne i denne uges lotto. Pas godt på din kupon! Venus i på vej ind i 9. hus i krebsen, og det betyder, at du kan risikere at miste din præmie før, du når at få den i hænde.

Dine venner griner ad dig, fordi du ikke kender betydningen af selv almindelige ord og ordsprog. Besøg fluks ordforklaring.dk, så du i stedet kan imponere dem med din viden.

Jobmæssig er det en skidt uge for dig. Chefen opdager, at du ofte bare går og fiser den af i arbejdstiden, så du kan roligt glemme alt om den ellers lovede lønforhøjelse.

Du slipper ikke for chefens fulde opmærksomhed i lang tid fremover, så du vil rent faktisk blive nødt til at lave noget i arbejdstiden. Måske det vil være en god ide at begynde at lede efter et nyt job - næste uge vil være et gunstigt tidspunkt for jobskifte, eftersom Venus der befinder sig i krebsens 9. hus.

Prøv at finde et job i en stor virksomhed, så er der større chance for, at du kan drive den af, uden at det bliver opdaget.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.