Jomfruen

Jomfruen

Horoskop for uge 14

- Lykken står de andre bi

Sidst i denne uge vil Mars begynde sin indtrængning i jomfruen. Det betyder, at du som jomfru er ekstra gunstigt stillet karrieremæssigt. Hvis din arbejdsgiver eller en samarbejdspartner lægger an på dig, så giv efter - det kan betyde, at forfremmelsen er forestående.

Konjunktionen af Saturn og Pluto bevæger sig ind i løven, hvor Merkur allerede befinder sig. Det tyder på, at du vil opnå dit livs absolut største kulinariske oplevelse i denne uge. Hvis du er dyrepasser i Zoo, så undgå at gå ind til løverne, før de er blevet fodret!

Merkur er på vej ind i vandmandens hus samtidig med, at Venus er placeret på kvadratet til jomfruen. Det er en usædvanlig konstellation, der har direkte betydning for din økonomi. Du behøver således ikke at tænke på at betale boligudgifter de næste mange måneder. Betaling bliver ikke aktuel igen, før Merkur atter forlader vandmandens hus, og det sker først om syv måneder. Forudsigelsen er ret sikker, men der er lidt usikkerhed om årsagen. Hvis kometen Hale-Bopp passerer gennem jomfruen, vil du modtage et brev om, at en ukendt onkel i USA har betalt samtlige dine boligudgifter for de næste syv måneder. Hvis kometen i stedet passerer gennem vædderen, vil du modtage en meddelelse fra fogeden om en udsættelsesforretning.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.