Løven

Løven

Horoskop for uge 38

- Du skal passe på dig, mens du har dig

Sidst i denne uge vil Mars begynde sin indtrængning i jomfruen. Det betyder, at du som løve er ekstra gunstigt stillet karrieremæssigt. Hvis din arbejdsgiver eller en samarbejdspartner lægger an på dig, så giv efter - det kan betyde, at forfremmelsen er forestående.

Du vil i løbet af et par dage mærke de første tegn på en kommende influenza. Sørg for at få købt ind, så du kan klare dig inden døre i en lille uges tid. Husk at købe kamille-te og suppe samt masser af papirlommetørklæder, toiletpapir eller andet brugbart til en løbende næse.

Bandekrigen mellem HA og Black Cobras spreder sig undtagelsesvis til dit kvarter. Eftersom du er løve, bryder du dig ikke om at blive fanget i krydsild mellem de to bander, så hold dig inden døre hele onsdagen.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.