Skorpionen

Skorpionen

Horoskop for uge 40

- Lykken står de andre bi

Som skorpion kan du godt lide at vinde i lotto. Og vi har godt nyt til dig: Du vil vinde en af hovedpræmierne i denne uges lotto. Pas godt på din kupon! Venus i på vej ind i 9. hus i krebsen, og det betyder, at du kan risikere at miste din præmie før, du når at få den i hænde.

Du vil i løbet af et par dage mærke de første tegn på en kommende influenza. Sørg for at få købt ind, så du kan klare dig inden døre i en lille uges tid. Husk at købe kamille-te og suppe samt masser af papirlommetørklæder, toiletpapir eller andet brugbart til en løbende næse.

Jobmæssig er det en skidt uge for dig. Chefen opdager, at du ofte bare går og fiser den af i arbejdstiden, så du kan roligt glemme alt om den ellers lovede lønforhøjelse.

Du slipper ikke for chefens fulde opmærksomhed i lang tid fremover, så du vil rent faktisk blive nødt til at lave noget i arbejdstiden. Måske det vil være en god ide at begynde at lede efter et nyt job - næste uge vil være et gunstigt tidspunkt for jobskifte, eftersom Venus der befinder sig i krebsens 9. hus.

Prøv at finde et job i en stor virksomhed, så er der større chance for, at du kan drive den af, uden at det bliver opdaget.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.