Jomfruen

Jomfruen

Horoskop for uge 47

- Du skal passe på dig, mens du har dig

Som jomfru kan du ikke lide at miste data på computeren. Husk at tage backup! Og så kan du måske lære ikke bare at klikke på sjove filer, som andre sender til dig.

Du vil i løbet af et par dage mærke de første tegn på en kommende influenza. Sørg for at få købt ind, så du kan klare dig inden døre i en lille uges tid. Husk at købe kamille-te og suppe samt masser af papirlommetørklæder, toiletpapir eller andet brugbart til en løbende næse.

Venus og jomfruen står i en usædvanlig stærk konstellation for jomfruer sidst i denne uge. Vores computer beregner, at der er hele 95 procents chance for, at du vil møde den eneste ene i weekenden. Er du allerede gift, kan du godt begynde at finde skilsmissepapirerne frem.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.