Krebsen

Krebsen

Horoskop for uge 47

- Når nøden er størst, er der ingen hjælp at hente

Som krebs kan du ikke lide at få en vindmøllevinge i hovedet. Du bør i denne uge derfor ikke komme nærmere end 200 meter fra vindmøller med løse bolte.

Denne uge er særlig velegnet til tanker om en ny karrieremulighed. Tag valget nu, inden andre tager det for dig!

Merkur er på vej ind i vandmandens hus samtidig med, at Venus er placeret på kvadratet til jomfruen. Det er en usædvanlig konstellation, der har direkte betydning for din økonomi. Du behøver således ikke at tænke på at betale boligudgifter de næste mange måneder. Betaling bliver ikke aktuel igen, før Merkur atter forlader vandmandens hus, og det sker først om syv måneder. Forudsigelsen er ret sikker, men der er lidt usikkerhed om årsagen. Hvis kometen Hale-Bopp passerer gennem jomfruen, vil du modtage et brev om, at en ukendt onkel i USA har betalt samtlige dine boligudgifter for de næste syv måneder. Hvis kometen i stedet passerer gennem vædderen, vil du modtage en meddelelse fra fogeden om en udsættelsesforretning.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.