Tvillingerne

Tvillingerne

Horoskop for uge 48

- Lykken står de andre bi

Som tvilling kan du godt lide at hygge dig. Det bliver der desværre ikke meget af i denne uge. Du får alt for travlt til at hygge dig, men måske i næste uge - der er i hvert fald tegn på, at du vil få mere fritid i næste uge. Hvis du ikke har bestilt ferie, så husk at betale medlemsbidraget til fagforeningen, du kan få brug for deres hjælp.

Ugen vil byde på en glædelig overraskelse. En gammel ven, du ikke har set i mange år, vil dukke op, og I vil sammen genopleve mange gode stunder over en kop øl. Desværre vil ugen også give dig et økonomisk tab, fordi vennen låner 2.000 kroner af dig, og du først for sent kommer i tanke om, hvorfor det er så længe siden, du sidst så ham.

Du ringer til dyrlægen for at få aflivet en hund, du har fundet påkørt på landevejen. Men du kommer til at trykke forkert, og kommer i stedet igennem til Kurt Westergaard. Din snak om at få aflivet køteren falder ikke i god jord hos PET, så det er ikke indbildning, når du nu føler, at nogen følger efter dig. Pas også på, hvad du siger i telefonen.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.