Tvillingerne

Tvillingerne

Horoskop for uge 42

- Hvad der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere

Som tvilling kan du ikke lide at miste data på computeren. Husk at tage backup! Og så kan du måske lære ikke bare at klikke på sjove filer, som andre sender til dig.

Du har følt dig lidt overset i den senere tid. Men det er heldigvis snart slut. I den kommende uge vil du komme på forsiden af såvel BT som Ekstra Bladet, og du vil blive nævnt konstant i nyhedsudsendelserne hele ugen. Faktisk vil du komme til at savne at være overset.

Hvis du vil undgå at miste dit job, bør du indynde dig hos dine kolleger, så de vil indse, hvor uundværlig, du er. Du opnår den bedste virkning ved at fortælle dem om Ugens Horoskop. Du kan opnå et tilsvarende resultat ved at fortælle familie og venner om Ugens Horoskop.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.