Vædderen

Vædderen

Horoskop for uge 42

- Der er aldrig noget så galt, at det ikke er godt for andre

Som vædder kan du ikke lide at få en vindmøllevinge i hovedet. Du bør i denne uge derfor ikke komme nærmere end 200 meter fra vindmøller med løse bolte.

Du glemmer en vigtig mærkedag, hvilket risikerer at gøre dig meget upopulær i flere uger. En stor undskyldning og en tilsvarende stor gave kan formilde stemningen - men det skal gøres inden weekenden, hvor både Merkur og Venus er retrograde i Tvillingerne, hvilket gør det næsten umuligt for andre at tilgive dig.

Bandekrigen mellem HA og Black Cobras spreder sig undtagelsesvis til dit kvarter. Eftersom du er vædder, bryder du dig ikke om at blive fanget i krydsild mellem de to bander, så hold dig inden døre hele onsdagen.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.