Vædderen

Vædderen

Horoskop for uge 25

- Du skal passe på dig, mens du har dig

Månens placering i Skorpionens tegn giver øget risiko for pianoskader for væddere. Hvis du ejer et piano, så tjek, om forsikringen på pianoet er i orden. Hvis du ikke ejer et piano, så undgå at gå under det piano, som flyttefolkene hejser op på 5. sal, på din vej til arbejde mandag morgen.

Jobmæssigt går det ikke så godt. Du vil i den kommende uge få valget mellem at gå ned i løn eller at skulle finde et andet arbejde.

Hvis du vil undgå at miste dit job, bør du indynde dig hos dine kolleger, så de vil indse, hvor uundværlig, du er. Du opnår den bedste virkning ved at fortælle dem om Ugens Horoskop. Du kan opnå et tilsvarende resultat ved at fortælle familie og venner om Ugens Horoskop.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.