Vædderen

Vædderen

Horoskop for uge 05

- Når nøden er størst, er der ingen hjælp at hente

Som vædder kan du ikke lide at blive ramt af toget. Men med Solens indtræden i Vædderens kreds i denne uge, øges risikoen for at blive ramt af toget markant. Undgå at køre over togskæringer, og undgå togperroner.

Jobmæssigt går det ikke så godt. Du vil i den kommende uge få valget mellem at gå ned i løn eller at skulle finde et andet arbejde.

Ugen byder på store følelsesmæssige udfordringer, hvilket kulminerer når du tjekker ugens Lotto-kupon. Måske du bør tage noget beroligende, før du tjekker kuponen. Det viser sig nemlig, at du har alle de rigtige tal, og prognosen er også med dig, der er kun to vindere! Din glæde kender forståeligt nok ingen grænser, da du nu kan få betalt gammel gæld ud og samtidig se frem til en sorgfri tilværelse, i hvert fald hvad det økonomiske angår. Hvis du har taget noget beroligende, undgår du at få et slagtilfælde af bar glæde.

Det vil også være en fordel, hvis du har taget noget beroligende, så du nogenlunde fattet kan ringe til familie og venner og fortælle om dit held. Og det vil ikke mindst være en fordel, at du er medicinsk neddæmpet, når du opdager, at du har tjekket en gammel, udløbet kupon.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.