Vandmanden

Vandmanden

Horoskop for uge 05

- Lykken står de andre bi

Som vandmand kan du godt lide at vinde i lotto. Og vi har godt nyt til dig: Du vil vinde en af hovedpræmierne i denne uges lotto. Pas godt på din kupon! Venus i på vej ind i 9. hus i krebsen, og det betyder, at du kan risikere at miste din præmie før, du når at få den i hænde.

Tjek e-mailene i din indbakke ekstra omhyggeligt i denne uge. Hvis du får en e-mail fra en nigeriansk prins, bankmand eller enke, så svar endelig tilbage på mailen. Mens den slags e-mails normalt er svindel og humbug, så vil den, du modtager, være ægte. Selvom du muligvis skal sende penge for at få frigivet de lovede kontanter, så er det en lønsom investering!

Ugens afslutning bliver absolut ikke sjov for dig. Vi kan desværre ikke komme med nærmere detaljer her, da vi ikke ønsker at give sarte sjæle mareridt. Men det vil være en god ide, hvis du tjekker dine forsikringer og ikke mindst, hvad de helt nøjagtigt dækker, så du ikke risikerer at opleve noget ubehageligt og så opdage, at forsikringsselskabet henviser til det med småt i din forsikringsaftale. Sørg for at få styr på forsikringerne inden onsdag i næste uge!

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.