Krebsen

Krebsen

Horoskop for uge 49

- Lev livet, mens du har det

Månens placering i Skorpionens tegn giver øget risiko for pianoskader for krebse. Hvis du ejer et piano, så tjek, om forsikringen på pianoet er i orden. Hvis du ikke ejer et piano, så undgå at gå under det piano, som flyttefolkene hejser op på 5. sal, på din vej til arbejde mandag morgen.

Denne uge er særlig velegnet til tanker om en ny karrieremulighed. Tag valget nu, inden andre tager det for dig!

Venus og jomfruen står i en usædvanlig stærk konstellation for krebse sidst i denne uge. Vores computer beregner, at der er hele 95 procents chance for, at du vil møde den eneste ene i weekenden. Er du allerede gift, kan du godt begynde at finde skilsmissepapirerne frem.

Om Ugens Horoskop | Kontakt: webmaster@ugens-horoskop.dk.